Neural Therapy FAQ - Deorum ars - Smärta-Dolor Institutet
Headlines News :

La Paz es el futuro de Colombia

.
Home » , » Neural Therapy FAQ

Neural Therapy FAQ


1. Var neurala terapi ifrån? Neural terapi utvecklades av två tyska läkare-tandläkare bröderna Walter och Ferdinand Huneke, på 1920-talet och 30-talen. De fann misstag att prokain-lokalbedövning, när det injiceras i vissa ställen såsom ärr, kan lindra smärta i områden bort från platsen för injektionen.
De fann också att smärtlindringen varar mycket längre än vad som förväntas från den bedövande effekt ensam. Bröderna kallas dessa fläckar störningar fält. Neural terapi är behandling av smärta och andra sjukdomar genom att hitta och behandla störningar fält. 



2. Var finns störningar fält hittas? Den mest kända platsen för störningar fält i operationsärr. Men även de kan finnas i tänderna, i autonoma ganglier (nerve "kopplingsdosor", skilt från hjärnan och ryggmärgen, att ta hand om beredningen av lagstiftning organ eller delar av kroppen), i områden av nerv brottsprovokation, i organ , på platser med somatisk dysfunktion (led-eller muskelvärk mekanisk dysfunktion) eller tom i punktionsställen. 

3. Hur fungerar neurala terapi arbete?
De vävnader där interferens fält finns kan visas ha onormala cellmembranet vilopotential (onormala elektriska laddningar på cellens ytor). Detta skapar elektrofysiologisk instabilitet och onormala afferenta signaler (nervsignaler till ryggmärgen och hjärnan), vilket i sin tur utlösa onormal autonoma nervsystemet svar. Prokain har en membranstabiliserande effekt (ungefär som lidokain vid behandling av fall av oregelbunden hjärtrytm eller hjärtarytmi). Genom att återställa potentiella cellmembranet till det normala för ännu en kort tid, cellulär metabolism förbättras, är en sundare närmiljö skapas och systemet stabiliseras. 



4. Är neurala terapi om nerver? Trots namnet är neurala terapi vanligen inte behandling av nerver. Dock är nervsystemet, speciellt det autonoma nervsystemet, mycket engagerade. 


5. Vilka hygienkrav kan neurala terapi behandla? Neural terapi är mest känd för att behandla smärta, men används också för alla tillstånd där det autonoma nervsystemet är involverat, som astma, migrän, gastro-esofageal refluxsjukdom (GERD), sympatisk dystrofi, "nervös" mage, irriterad tarm syndrom, sexuell dysfunktion och irriterad urinblåsa. 


6. Är botar möjligt från neurala terapi? Ibland kommer en neural terapi behandling bota en sjukdom. Oftare är återkommande behandlingar behövs. Men om ens en tillfällig reaktion erhålls första gången, upprepa behandlingar är oftast allt effektivare. En begränsande faktor i framgången med neurala terapi är den allmänna hälsotillstånd hos patienten. Om patienten är kroniskt trött, näringsmässigt bristfällig eller giftiga, är neurala behandling mindre effektiv. 


7. Har neurala terapi har några biverkningar? Cirka 5% av tiden, kan neurala terapi injektioner framkalla en ökning av smärta för en dag eller så. Detta innebär vanligtvis att injektionen inte var på rätt plats, men en smärtsam reaktion normalt tyder på att störningar fältet är i närheten.


8. Är neurala terapi injektioner smärtsamma? Neural terapi injektioner kan vara smärtsamt, men smärtan oftast varar bara några sekunder. 


9. Har neurala terapi erbjuder några alternativ för patienter som är rädda för nålar? Ja, det är möjligt att behandla störningar fält smärtfritt utan nålar. Den Tenscam ®, en handhållen elektronisk apparat, pekade på störningar fält från ett avstånd av 18 inches i cirka två minuter, verkar vara lika effektivt som prokain injektioner. 


10. Varför är neurala behandling inte mer känd i USA? Neural terapi utvecklades i Tyskland, där det anses en normal del av medicinsk praxis. Nästan alla neurala terapi litteratur har publicerats på tyska, mycket lite har någonsin blivit översatt till engelska. Således har icke-tyskspråkiga världen helt enkelt inte varit utsatt för neurala terapi.


Källa: http://www.neuraltherapybook.com/index.php
Share this article :

0 comentarios:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Deorum ars - Smärta-Dolor Institutet - All Rights Reserved
Original Design by Creating Website Modified by Adiknya